Mobile 1: +355 69 70 70 707
Mobile 2: +355 68 222 45 45
  • English
  • Shqip
  • Italian
Uniforma per shkolla Uniforma per shkolla, uniforma per nxenes, veshje per nxenes, stampime
Veshje per spitale, klinika Prodhime veshjesh per spitale, klinika, laboratore, staf pedagogjik, bluza te bardha etj.
Veshje pune per ndertim Prodhime veshjesh pune per sektorin e ndertimit. Kominoshe me rrypa, xhupa me menge te shkurtera
Veshje per polici private Prodhime veshjesh dhe unifromash per polici private sipas kerkeses. Disponojme material 100% pambuk
Kemisha me porosi
Kemisha me porosi
18.10.2017 | 16:53
Per te gjithe kompanite qe duan te personalizojne stafin me veshje formale pune, Maxbrand Albania ju ofron kemisha me porosi sipas kerkeses tuaj. Mundesi per specifikime ne model, ngjyra, material etj.  
List of videos