Mobile 1: +355 69 70 70 707
Mobile 2: +355 68 222 45 45
  • English
  • Shqip
  • Italian
Produkte të ngjashmeLorem Ipsum dolor sit amet
Bluza te bardha per mjeke Bluza te bardha per mjeke
Veshje te branduara per korporata Veshje te branduara per korporata
Uniforma per hotele Uniforma pune per hotele. Maxbrand ofron uniforma te personalizuara edhe sipas kerkeses se klientit.
Uniforma per karburante Veshje pune per karburante. Xhakete dhe pantallona doku, kominoshe me rrypa, xhup dimeror, bluze
Veshje per polici private
Veshje per polici private
Uniforma per polici private, security. Xhakete per polici private, pantallona per polici private, jelek per polici private, kemishe, kollare, etj.
Logo me stampe ose me qendisje.