Mobile 1: +355 69 70 70 707
Mobile 2: +355 68 222 45 45
  • English
  • Shqip
  • Italian
Uniforma per shkolla Uniforma per shkolla, uniforma per nxenes, veshje per nxenes, stampime
Veshje per spitale, klinika Prodhime veshjesh per spitale, klinika, laboratore, staf pedagogjik, bluza te bardha etj.
Veshje pune per ndertim Prodhime veshjesh pune per sektorin e ndertimit. Kominoshe me rrypa, xhupa me menge te shkurtera
Veshje per polici private Prodhime veshjesh dhe unifromash per polici private sipas kerkeses. Disponojme material 100% pambuk
Bluza te bardha per mjeke
Bluza te bardha per mjeke Bluza te bardha per mjeke
Veshje te branduara per korporata
Veshje te branduara per korporata Veshje te branduara per korporata
Uniforma per hotele
Uniforma per hotele Uniforma pune per hotele. Maxbrand ofron uniforma te personalizuara edhe sipas kerkeses se klientit.
Pulover dimërore per kamarier
Pulover dimërore per kamarier
25.01.2018 | 20:01
The First Bar Restorant. Nje uniforme e dedikuar pësipas porosisë së klientit. Pulover dimërore me kopsa, kemishe, papion. Logo me qendisje.
Printime ne bluza promocionale
Printime ne bluza promocionale
03.11.2017 | 19:04
Printime ne bluza, bluza promocionale per imazh kompanie
Kemisha me porosi per meshku
Kemisha me porosi per meshku
18.10.2017 | 17:19
Kemisha me porosi per meshku
Kemisha me porosi
Kemisha me porosi
18.10.2017 | 16:53
Kemisha femrash me porosi