Mobile 1: +355 69 70 70 707
Mobile 2: +355 68 222 45 45
  • English
  • Shqip
  • Italian
About UsLorem ipsum dolor site amet
Rreth Maxbrand
Rreth Maxbrand
Prezent si prodhues dhe distributor i veshjeve ne tregun shqiptar dhe te huaj ofrojme nje game te gjere veshjesh te personalizuara si:

 - Veshje pune per sektorin e ndertimit
Kominoshe pune me rrypa, xhupa pune me menge te shkurtera dhe te gjata, kominoshe dimerore, xhakete pune,
Logo me stampim ose me qendisje

 - Veshje pune per spitale, klinika, laboratore etj. 
Bluza te bardha per doktor, staf pedagogjik, komplete per infermier, kazaka, etj.
Logo me stampe ose me qendisje 

 - Veshje per polici private, security
Xhakete per polici private, pantallona per polici private, jelek per polici private, kemishe, kollare, etj.
Logo me stampe ose me qendisje.

 - Veshje per karburante
- xhakete dhe pantallona doku, bluze polo jake me 3 kopsa,  xhupa dimeror me filter, kominoshe me rrypa, kominoshe dimerore etj. 

 - Uniforma per shkolla, nxenes
Bluza polo me menge te shkurtera ose te gjata, t-shirt, xhupine dimerore me ose pa zinxhir, kemishe, pulover, funde etj.
Logo me stampe ose me qendisje. 

 - Veshje per kamarier, bare, restorante, hoteleri
Kemishe, jelek, kollare ose papion, perparese per kamarier dhe banakier, bluza polo me jake me 3 kopsa, veshje per kuzhinier,  grembiule, etj. 

 - Veshje dhe artikuj promocional
T-shirt promocional, stilolapsa me logo kompanie, kalendar, katalogje, blloqe etj.