Mobile 1: +355 69 71 72 000
  • English
  • Shqip
  • Italian
Name:
Surname:
Telephone:
Message:
Upload
Formular për shkarkim.
 
Veshje pune për të gjithë sektorët e bizneseve. Maxbrand Albania ju ofron konsulencë dhe sugjerime për modelet dhe variantet e përshtatshme bazuar edhe në ngjyrat zyrtare të kompanisë suaj.
Për të marrë një sugjerim apo ofertë dhe dizenjo të personalizuar për kompaninë tuaj do t'ju luteshim të na depozitonit këto të dhëna:  
1. Sektorin ku ju operoni.
2. Logon e kompanisë suaj.
3. Sasinë totale të përafërt. 
Formular shabllon për klientin Veshje pune për të gjithë sektorët e bizneseve. Maxbrand Albania ju ofron konsulencë dhe sugjerime për modelet dhe variantet e përshtatshme bazuar edhe në ngjyrat zyrtare të kompanisë suaj.Për të