Mobile 1: +355 69 71 72 000
  • English
  • Shqip
  • Italian
Feel professional! Veshje pune, uniforma stafi, veshje për spitale, klinika, karburante, ndërtimi, uniforma shkolle,
Rreth Maxbrand
Rreth Maxbrand - Veshje pune për sektorin e ndërtimit. - Veshje pune për spitale, klinika, laboratore etj. - Veshje për polici private, security. - Veshje për karburante - Uniforma për shkolla, nxënës, - Veshje për kamarier, bare, restorante, hoteleri. - Veshje dhe artikuj promocional.
Uniformë për shkollë
Uniformë për shkollë Bluzë me logo e përshtatshme për shkolla.
Uniforme për Sanitare
Uniforme për Sanitare Uniforma për sanitare të dizajnuara për të ofruar komoditet dhe funksionalitet maksimal gjatë
Përparse me thyrje lëkure
Përparse me thyrje lëkure Përparse material doku me thyrje lëkure dhe me rripa lëkure.
T-shirt  dhe pantallona pune
T-shirt dhe pantallona pune T-shirt dhe pantallona pune me material të pershtatshëm për stinen e verës.
Uniformë për ndërtim
Uniformë për ndërtim Polo, pantallona dhe kapele të përshtatshme për sektorin e ndertimit.
Uniformë për mjekë.
Uniformë për mjekë. Veshjet më të mira mjeksore. Set infermieri Material albaca dhe përparse të certifikuar për
Uniforma për Korporata
Uniforma për Korporata Uniforma për Korporata. Modelet dhe ngjyra. Veshjet personalizohen me logon e kompanisë.
Veshje për kamarier
Veshje për kamarier Veshje për kamarier, përparse kemish dhe pantallona me materiale cilesore.
Jelek pune për karburante.
Jelek pune për karburante. Jelek pune e dizajnuar për të ofruar komoditet dhe funksionalitet maksimal. Kjo veshje pune
Përparse për SPA
Përparse për SPA Modeli më i ri në gjëndje për sanitare në ngjyre bezhë për një pamje profesionale.
Set për infermier ngjyrë bojëqelli.
Set për infermier ngjyrë bojëqelli. Set për infermier ngjyrë bojëqelli në material albaca që sjell rehati dhe profesionalizëm në codo
Polo me dizajn klasik
Polo me dizajn klasik Polo me dizajn klasik me mëngë të shkurtra dhe jakë me kopsa. Përshtaten për meshkuj dhe për femra