Mobile 1: +355 69 70 70 707
Mobile 2: +355 68 222 45 45
  • English
  • Shqip
  • Italian
Uniforma për shkolla Uniforma për shkolla, uniforma për nxënes, veshje për nxënës, stampime.
Veshje për spitale, klinika Prodhime veshjesh për spitale, klinika, laboratore, staf pedagogjik, bluza të bardha etj.
Veshje pune për ndërtim Prodhime veshjesh pune për sektorin e ndërtimit. Kominoshe me rripa, xhupa me mëngë të shkurtra
Veshje për polici private Prodhime veshjesh dhe unifromash për polici private sipas kërkesës. Disponojmë material 100% pambuk
Xhakete Shefi
Xhakete Shefi Xhakete Shefi
Veshje te branduara per korporata
Veshje te branduara per korporata Veshje te branduara per korporata
Veshje Kamarieri,
Veshje Kamarieri, Veshje Kamarieri
Pse quhen Kominoshe?
Pse quhen Kominoshe?
20.03.2020 | 04:01
DID YOU KNOW ?
Pse kominoshet janë të rëndësishme ?
Pse kominoshet janë të rëndësishme ?
20.03.2020 | 03:57
Kominoshe për punë
Kodi i veshjes së biznesit
Kodi i veshjes së biznesit
14.03.2020 | 08:48
Kodi i veshjes së biznesit
Përparëse gatimi
Përparëse gatimi
12.03.2020 | 12:39
Përparëse gatimi me vija, Përparëse shefi.