Mobile 1: +355 69 70 70 707
Mobile 2: +355 68 222 45 45
  • English
  • Shqip
  • Italian
Uniforma për shkolla Uniforma për shkolla, uniforma për nxënes, veshje për nxënës, stampime.
Veshje për spitale, klinika Prodhime veshjesh për spitale, klinika, laboratore, staf pedagogjik, bluza të bardha etj.
Veshje pune për ndërtim Prodhime veshjesh pune për sektorin e ndërtimit. Kominoshe me rripa, xhupa me mëngë të shkurtra
Veshje për polici private Prodhime veshjesh dhe unifromash për polici private sipas kërkesës. Disponojmë material 100% pambuk
Uniforma për shkolla
Uniforma për shkolla
15.11.2015 | 07:04
Uniforma për shkolla, uniforma për nxënës, veshje për nxënës, stampime dhe qëndisje. 
 
Për të gjitha shkollat që duan të pajisen me unformë për nxënësit, Maxbrand Albania ju ofron një gamë të gjerë veshjesh për uniformë si:
 
- Këmishë dhe kollare ( mëngë të shkurtra ose të gjata )
Këmishë dhe papion
- Pulovër jakë V, dimërore
- Xhupinë me zinxhir
- Bluzë polo, jakë me 3 kopsa
- T-shirt
- Komplete sportive për aktivitete
 
Stema e shkollës me qëndisje ose stampim. 
 
 
Maxbrand....është bukur të dukesh bukur  :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
List of videos