Mobile 1: +355 69 70 70 707
Mobile 2: +355 68 222 45 45
  • English
  • Shqip
  • Italian
Uniforma për shkolla Uniforma për shkolla, uniforma për nxënes, veshje për nxënës, stampime.
Veshje për spitale, klinika Prodhime veshjesh për spitale, klinika, laboratore, staf pedagogjik, bluza të bardha etj.
Veshje pune për ndërtim Prodhime veshjesh pune për sektorin e ndërtimit. Kominoshe me rripa, xhupa me mëngë të shkurtra
Veshje për polici private Prodhime veshjesh dhe unifromash për polici private sipas kërkesës. Disponojmë material 100% pambuk
Veshje pune për ndërtim
Veshje pune për ndërtim
15.11.2015 | 12:00
Prodhime veshjesh  pune për sektorin e ndërtimit. Kominoshe me rripa, xhupa me mëngë të shkurtra dhe të gjata, jelek fosforeshent, këpucë pune etj.
List of videos