Mobile 1: +355 69 71 72 000
  • English
  • Shqip
  • Italian
Kominoshe për bojaxhi.
Kominoshe për bojaxhi. Kominoshe të bardha për bojaxhi të rehatshme për pune.
Uniforme për ndërtim
Uniforme për ndërtim Maxbrand Albania ofron uniforma të personalizuara me cilësi të lartë dhe me çmime të arsyeshme. Me
Komplet për pune
Komplet për pune Jelek dhe pantallona pune
Xhup waterproof
Xhup waterproof Xhup pune rezistent ndaj shiut. Waterproof, i ngrohtë dhe komod për profesione outdoor.
Veshje pune
Veshje pune Jelek, pantallona, felpa me zinxhirë