Mobile 1: +355 69 71 72 000
  • English
  • Shqip
  • Italian
Përparse me thyrje lëkure
Përparse me thyrje lëkure Përparse material doku me thyrje lëkure dhe me rripa lëkure.
Uniformë për staf kuzhine
Uniformë për staf kuzhine Polo,përparse,kapele dhe pantallona për staf kuzhine të përbera me materiale cilësore.
Përparse për banak
Përparse për banak Përparse e përshtatshëme për të gjitha sezonet dhe ofron komoditet dhe profesionalizëm.
Përparse për restorane
Përparse për restorane Përparse e personalizuar me thyre lekure për bar dhe restorante.
Unifomë për pastiçeri
Unifomë për pastiçeri Komplet për pasticeri dhe restorante me material cilsor dhe logo të qëndisur.
Përparse me togëz
Përparse me togëz Përparse e zezë me togëz, materiali albaca me logo të stampua.
Uniformë  kuzhine
Uniformë kuzhine Uniformë kuzhine