Mobile 1: +355 69 71 72 000
  • English
  • Shqip
  • Italian
Uniformë për mjekë.
Uniformë për mjekë. Veshjet më të mira mjeksore. Set infermieri Material albaca dhe përparse të certifikuar për
Set për infermier
Set për infermier Set infermieri Material albaca dhe i certifikuar për përdorim spitalor.
Uniformë infermieri.
Uniformë infermieri. Material albca i certiikuar për përdorim spitalor.
Përparse për mjekë
Përparse për mjekë Me uniformat e personalizuara nga Maxbrand Albania, ju do të ndjeheni më të besueshëm dhe të aftë
Unifomë Spialore
Unifomë Spialore Uniforma për klinika
Uniforme për infermier
Uniforme për infermier Uniforme për infermier
Set Infermier
Set Infermier Uniformë Spitalore