Mobile 1: +355 69 71 72 000
  • English
  • Shqip
  • Italian
Uniformë për SPA
Uniformë për SPA Uniformë për SPA me logo të qëndisur.
Përparse për sanitare
Përparse për sanitare Përparse për sanitare me logo të qëndisur e kompletuar në detaje,materiali albaca dhe super cilesor.
Këmishë për staf
Këmishë për staf Këmisha me jakë standarte për meshkuj
Perparese kamarieri
Perparese kamarieri Perparese kamarieri
Komplet shef kuzhine
Komplet shef kuzhine Komplet shefi kuzhine
Xhepore
Xhepore Xhepore per kamarier