Mobile 1: +355 69 71 72 000
  • English
  • Shqip
  • Italian
Përparse xhins
Përparse xhins Përparse e përshtatshëme për të gjitha sezonet dhe ofron komoditet dhe profesionalizëm.
Përparse kamarieri xhins
Përparse kamarieri xhins Maxbrand Albania ofron personalizim të plotë për uniformat e punës tuaja. Me opsione të ndryshme të
Uniformë Hotelerie
Uniformë Hotelerie Zgjidhni veshjen e duhur dhe lini një përshtypje më të mirë. Komplet për Komplekse,Hotele,
Komplet për recepsion
Komplet për recepsion Uniforma hotelerie
Uniforma Kuzhine
Uniforma Kuzhine Xhakete Shefi