Mobile 1: +355 69 71 72 000
  • English
  • Shqip
  • Italian
Produkte të ngjashmeLorem Ipsum dolor sit amet
Përparse me thyrje lëkure Përparse material doku me thyrje lëkure dhe me rripa lëkure.
Përparse për SPA Modeli më i ri në gjëndje për sanitare në ngjyre bezhë për një pamje profesionale.
Komplet Infermieri Set infermieri bluze+ pantallona me material te certifiuar për përdorim spitalor.
Polo me dizajn klasik Polo me dizajn klasik me mëngë të shkurtra dhe jakë me kopsa. Përshtaten për meshkuj dhe për femra
T-shirt dhe pantallona pune
T-shirt  dhe pantallona pune
T-shirt dhe pantallona pune me material të pershtatshëm për stinen e verës.