Mobile 1: +355 69 71 72 000
  • English
  • Shqip
  • Italian
Produkte të ngjashmeLorem Ipsum dolor sit amet
Përparse me thyrje lëkure Përparse material doku me thyrje lëkure dhe me rripa lëkure.
Përparse për SPA Modeli më i ri në gjëndje për sanitare në ngjyre bezhë për një pamje profesionale.
Set për infermier ngjyrë bojëqelli. Set për infermier ngjyrë bojëqelli në material albaca që sjell rehati dhe profesionalizëm në codo
Uniformë për kuzhine Uniformë për kuzhine materiali albaca me kopsa të lëvizshme.
Set për infermieri ngjyre vishnje
Set për infermieri ngjyre vishnje
Uniforma mjekësore të certifikuar që garantojnë përmasa dhe përfundime të qëndrueshme të produktit.