Mobile 1: +355 69 71 72 000
  • English
  • Shqip
  • Italian
Produkte të ngjashmeLorem Ipsum dolor sit amet
Përparse me thyrje lëkure Përparse material doku me thyrje lëkure dhe me rripa lëkure.
Përparse për SPA Modeli më i ri në gjëndje për sanitare në ngjyre bezhë për një pamje profesionale.
Set për infermier ngjyrë bojëqelli. Set për infermier ngjyrë bojëqelli në material albaca që sjell rehati dhe profesionalizëm në codo
Polo me dizajn klasik Polo me dizajn klasik me mëngë të shkurtra dhe jakë me kopsa. Përshtaten për meshkuj dhe për femra
Jelek pune për karburante.
Jelek pune për karburante.
Jelek pune e dizajnuar për të  ofruar komoditet dhe funksionalitet maksimal. Kjo veshje pune përbëhet nga:
Jelek  me ngjyrë gri dhe detaje portokalli, i përshtatshëm për kushte të ndryshme pune.
Bluzë me mëngë të gjata .
Pantallona me xhepa anësorë të rehatshme dhe praktike për mbajtjen e mjeteve.